Kunduppläggning

Vi måste, om kunden inte redan finns upplagd i Visma Administration åtgärda detta.

Detta gör vi under fliken Kunder

Grunduppgifter

Ange det kundnummer kunden ska
ha enligt 1.

Fortsätt med att ange kundens betalarnummer enligt 2.

Fyll sedan i resterande kunduppgifter.

Det är viktigt att kundens betalarnummer i Visma är detsamma som hos Bankgirocentralen - du styr detta själv.

Fler uppgifter

När vi ska begära medgivande måste betalningsvillkoret utgå från "BAG". Enligt 1.

Därför sätter vi redan från början vår         kund på betalningsvillkor "BAG".               Enligt 1.

Ange kundens clearing och konto- nummer enligt 2, autogiro programmet hämtar informationen från detta fält.

Clearing nummer, kontonummer.