Den senaste versionen av AutoGiro finns att hämta här:

https://download.dpab.se/autogiro/

Registreringsuppgifter om det skulle behövas efter ominstallation (se även beskrivning nedan)

OrgNr: XXXXXXXXX

Företag: XXXXXXXXXX

Nyckel:  XXXXXXX

1. När du har öppnat AutoGiro efter installation välj Hjälp fliken, sedan Registrera och aktivera produkten.

2: klicka på Nästa och välj som bilden nedan visar sedan > Nästa

En bild som visar text

Automatiskt genererad beskrivning

3. Här lägger du in Nyckel, Orgnr + företag om det har försvunnit efter uppdateringen.

Se även till att Bankgironummer och Kundbetalnummer (BGC: 6 siffror) finns med.

Om kunden inte vet sitt BGC nummer får dem kontakta sin bank.

Alt: Att man tar config filen från annan dator som har Autogiro installerat.

Skulle ni få problem kan ni alltid kontakta supporten, så hjälper vi er!