Om man får meddelandet:

Du har bett om hjälp med att korrigera din databas. När korrigeringen är genomförd öppnas ditt företag och du kan fortsätta arbeta som vanligt. Vill du starta korrigeringen? Ja/Nej

vid start av Visma Administration har man varit i kontakt med Visma och de har gjort en rättning/ändring som genomförs i en fil script.vbat i företagskatalogen. Om man inte klickar Ja kommer ändringen inte att göras.

Man ska ha fått ett mail ifrån Vismas företagstjänst med information om vad rättningen/ändringen innebär och hur de gör för att läsa in filen.