Börja med att reparera databasern via Visma Assist. Det gör du genom att välja Start (Windows-knappen) - Visma Spcs - Visma Assist Administration.

Fungerar det fortfarande inte måste ni be er IT att göra undantag för följande filer i din brandvägg.

SQL-Servern: C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL14.VISMA\MSSQL\Binn\sqlservr.exe

SQL-Browser: C:\Program Files (x86)\Microsoft SQL Server\90\Shared\sqlbrowser.exe

Programfilen för Visma Administration 2000: C:\Program Files(x86)\SPCS\SPCS Administration\spcsadm.exe

Om du fortfarande inte får det att fungera så behöver du ta kontakt med Vismas support.