Länk: https://help.unifaun.com/uo-se/sv/-en--api-key.html

För att skapa din Unifaun API-nyckel följ nedan steg

• I UnifaunOnline går ni till Underhåll och väljer API-nycklar i listan.

• Välja att skapa en ny genom att trycka på NyAPI-nyckel

• Bocka för Web Services-anrop (Rest) samt fyll i ert kundnummer i fältet
    Developer-ID.

• Du hittar ert nummer i UnifaunOnline på första i sidan till vänster under menyerna. Under ert företagsnamn.

• Tryck på Slutför för att skapa API-Nyckeln. - Gå sedan in i UnifaunOnline och väljer API-nycklar i listan igen. Tryck sök.

• Nu finns det en rad, välj raden genom att trycka på Visa-knappen längst till vänster. (Blå knapp med vita streck på)

• På raden Kombinerat ID hittar du din nya API-Nyckel. Klipp ut denna och infoga den i installationen