Om du saknar ett transportsätt som du behöver i OCS, kan du lägga till det genom att skapa en Excelfil i programmets installationsmapp.

Excelfilen ska se ut som följer:

• Kolumn A och C: Transportkod
  • Kolumn B: Namn på transportören
  • Kolumn D: Namn på tjänsten

När du har fyllt i alla uppgifter i Excelfilen, spara den på skrivbordet och följ sedan steg 2 nedan.

Steg 2

För att lägga in den nya Excelfilen med transportsätt gör enligt nedan.

Stäng OneClickShip

Gå in i mappen nedan och döp om filen där ligger med tex ett streck före. Efter du har gjort det lägg in den fil som sparades på skrivbordet. När du startar programmet igen ska du kunna välja det nya alternativen på transportsätt.

C:\Program Files (x86)\DataPartner\OneClickShip\Unifaun