Om sökvägen till företaget i Visma saknas eller är felaktig, kan det bero på att företaget har flyttats till en annan mapp eller server. Detta kan inträffa när man exempelvis läser in en backup till ett nytt företag i Visma eller byter server.

För att åtgärda problemet bör man navigera till hjälpmenyn och klicka på "Om Visma Administration". Därefter trycker man på knappen "Systeminfo..." enligt bilden nedan.

Kopiera sedan värdet i fältet “Sökväg företaget":

Klistra nu in det kopierade värdet för sökvägen till företag du precis tagit ifrån Visma Administration under programmets inställningar.  Fyll i användarnamn och lösenord till den användare ni använder för era integrationer eller dina egna användaruppgifter. Avsluta med att trycka på knappen “OK” i nedre högra hörnet.