När sökvägen är felaktigt eller saknas finns där ett par enkla steg för att åtgärda problemet. Enklast är att man i sitt Visma Administration navigerar till hjälp och trycker på knappen  “Om Visma Administration”.

Därefter trycker man på knappen “Systeminfo…”.

Kopiera sedan värdet i fältet “Sökväg gemensamma filer:”

Klistra nu in det kopiera värdet för sökvägen till gemensamma filer du precis tagit ifrån Visma Administration under programmets inställningar. Avsluta med att trycka på knappen “OK” i nedre högra hörnet.