Inkommande Följesedel

Modulen används för att göra inkommande följesedel direkt i handdatorn om det inte finns någon beställning in Visma att skapa den mot. Skapa beställning utifrån de hyllor det är tomt på.

Sök efter den Leverantör som följesedeln ska skapas                     Scanna ( Volym ner på telefon) eller

på. Tryck på leverantören.                                                                sök en artikel som ska med på den

inkommande följesedeln.

Skriv det antal som ska levereras in och tryck spara.           Tryck spara för att skapa följesedel i Visma.

(upprepa steg 2-3 tills alla artiklar för denna leverans         Nu är artiklarna inlevererade i Visma.

är med.)                                                                                 Information om följesedels nummer skrivs

på skärmen som meddelande.