Beställning

.

Modulen används för att göra beställningar direkt i handdatorn. Skapa beställning utifrån de hyllor det är tomt på.

Sök efter den Leverantör som beställningen ska               Scanna ( Volym ner på telefon) eller

skapas till. Tryck på leverantören. Man kan skapa             sök en artikel som ska med på beställningen.

beställning från huvudleverantör också.

Skriv det antal som ska beställas och tryck spara.       (Tryck spara för att skapa beställningen i Visma.

(upprepa steg 2-3 tills alla artiklar för denna              Information om beställningsnummer skrivs på (upprepa steg 2-3 tills alla artiklar för denna              skärmen som meddelande. Öppna Visma och

beställning är med.)                                                    maila eller skriv ut beställningen för att skickat till                                                                              leverantören.)