I samband med installation av LOL på en handdator gör vi följande steg.

• Kopplar upp handdatorn mot wifi eller 3G/4G
  • Installerar LOL på handdatorn (tillåter att det laddas ner från download.dpab.se samt tillåter att appen för köras på enheten och ha tillgång till Telefon, lagringsutrymme och kamera)
  • I scannerinställningarna i handdatorn ställer vi in enligt nedan i streckkodsläsaren inställningar då detta måste stängas av för att LOL ska fungera på rätt sätt vid scanning.

Appen heter ReaderConfig, -Tryck på Default och sen på Data Output.

ReaderC..

Sätter:

• Keyboard Emalation till None
  • Auto Enter till Disable
  • Auto Enter Character till None

- Appen LOL sätter vi in adress mot server där serverdelen av LOL är installerat (DPservices). Vid omstart kopplas LOL mot servern och hämtar inställningarna av APPen.

Allt ovan måste göras för att LOL ska fungera på handdatorn. Resterande inställningar i handdatorn låter vi vara så som de är när handdatorn startas upp