1. Varför är inte en påbörjad plockorder i handdatorn låst när användaren måste avbryta för att ta en annan brådskande order? Skulle det vara möjligt att konfigurera en inställning för att åtgärda detta?
Systemet är utformat på detta sätt för att användaren kan titta på en order och sedan släppa den till någon annan om de inte tänker plocka den. Om användaren startar om appen ligger de fortfarande kvar i systemet. Men om de försöker komma tillbaka till samma order igen måste de ta bort sitt namn från systemet. Andra användare kan inte ta den påbörjade ordern. Om användaren kommer tillbaka till samma handdator kan de fortsätta plocka från där de var utan att behöva börja om från början.
  1. Hur kan vi få samma ordning på artiklarna i en order i handdatorn som i ordern i Visma?
Ja, det ska gå att få till, det gör man inne i plocksortering inne på en order genom att trycke på de tre punkterna. Testa med att inte bocka in något , då bör det bli som du önskar.

1. Kan vi få till så att vi kan plocka flera order samtidigt i en Handdator?
Ja det går om man lägger till den funktionen på er licens. Det är då flera order samtidigt på samma kund, inte på olika kunder.