För många handdatorer redan inloggade (LoL)

Fråga:

Har ett litet problem. Vi har tidigare kunnat ha fler handdatorer inloggade på samma användare. Alltså flera som plockar från samma skrivare. Nu har jag en gammal handdator som ska användas, men får bara fel om att för många handdatorer är inloggade. Även om jag stänger ner LoL på en annan handdator så kommer jag inte in.

Vet du vad kan det vara?

Svar:

Kan vara att någon inloggning hänger kvar och tar upp en licens. Detta släpper inte förrän du startar om tjänsten.

Testa att starta om DPServices på servern och logga in alla handdatorer igen.