Artiklar

Importera

Import av artiklar importera artiklar med angiven nyckel (Artikelnummer eller leverantörens artikelnummer, se inställningarna) till Visma.

1. Öppna exempelfil: Öppnar exempelfil som används för import

2. Välj fil: Välj fil att importera

3. Importera: Importerar vald fil. Om ingen fil är vald får användaren välja fil att importera. Om Välj blad är angivet i inställningarna får användaren ange vilket blad som data ska importeras från.

4. Historik: Importhistorik.

Exportera

1. Öppna exempelfil: Öppnar exempelfil som används för import.

2. Sökvärde: Värde att filtrera exporten på.

3. Register: Register att filtrera exporten på.

4. Exportera: Exporterar till fil.

5. Historik: Exporthistorik.