När du har installerat ExcelConnect ska du registrera appen + lägga in secretkey

Ta bort filen som heter ExcelConnect.config i ExcelConnect: C:\ProgramData\DataPartner\ExcelConnect.

Kopiera samtliga configfiler från C:\ProgramData\DataPartner\ExcelImExport2 till ExcelConnect mappen.

Döp om filen som heter registerva.config till ExcelConnect.config

Kolla så integration etc. funkar.

Känner ni er osäkra kan ni alltid kontakta vår support på mailadress: support@dpab.se