FraktExport

Installera / flytta program

Här är en kort guide för hur ni flyttar eller installerar programmet på en ny dator. Tveka inte att återkomma om ni behöver mer hjälp.

• Kopiera följande mappar från den gamla/nuvarande datorn:

"C:\ProgramData\DataPartner"

"C:\Program Files (x86)\DataPartner"

Klistra in dem i motsvarande mappar på den nya datorn.

• Ladda ner den senaste versionen av programmet från DataPartners hemsida:

FraktExport – Download @ DataPartner (dpab.se)

Kör installationsprogrammet och hoppa över registreringsdelen.

• Starta programmet och registrera det med följande uppgifter under 'Hjälp/Registrera och aktivera produkten':

Orgnr: xxxxxxxxxx

Företag: xxxxx xx

Internetnyckel: xxxxx

Om ni inte hittar er nyckel kan ni kontakta vår support på support@dpab.se

• Stäng programmet och starta det igen. Kontrollera att alla inställningar har överförts genom att gå till meny Alternativ/Inställningar.