Inställningar

.

Tryck på de tre punkterna i övre högra hörnet på startsidan och välj Inställningar och därefter den inställning du vill göra.

Serverinställningar: Programmet består av en klientinstallation och en server installation. Klienten är handdatorprogrammet. För att handdatorn ska få kontakt med servern så ställer du in adressen till den, t.ex. en IP adress. (fråga din administratör som har hand om servern om detta)

Tryck Hantera Adresser för                                                                    Skriv in adressen till din server   t.ex.

att Lägga till en ny koppling till                                                            192.168.1.10 Portar Tex: 8733 och 8099

tjänst eller redigera en befintlig.                                                            Accessnyckel måste matcha den

(håll in adressen för att redigera/                                                          som finns på servern. Döp ditt företag och
ta bort som man ser i nästa vy)                                                             tryck Spara.

Under plockinställningar ställer man om artiklar ska delas upp på orderraderna eller på Kollirader i Visma. Använd ”skriv till Kollirader” om artiklar ska placeras på kolli direkt vid plockning utifrån SSCC eller Batch. Ny inställning: öppna leveransmodulen efter att ordern är plockad.

Inställningar om man vill spara senaste värde.                         Koppla ihop programmet med en

Bluetooth eller tjänst skrivare för

kvittoutskrift. Tänk på att skrivaren                                                                                                               måste installeras först.