1. Du kan kreditera en försäljningsorder som är Plockad, Levererad eller Fakturerad.
  1.     Försäljning -> Försäljningsordrar

1. Öppna ordern du vill kreditera

1. Klicka på P. Journaler och välj den senaste journalen.
    Dvs, är ett Följesedel journalfört, välj den. Är en Faktura journalförd, välj den.

1. Klicka sedan på 6. Funktioner och välj Kreditera.

Då vänder bokföringen på tidigare verifikat och ändrar statusen på försäljningsordern till Öppen order. Du kan nu välja hur du går vidare med ordern.

Ordern är tillbaka i status Öppen order och du kan fortsätta arbeta med ordern.